Alles samengebracht in één centrale werkplek. Met één wachtwoord en één keer inloggen.

ICTEL heeft een flexibele digitale werkplek ontwikkeld die gebruiksvriendelijk én veilig is, en bovendien kosten bespaart. Onze digitale werkplek is volledig afgestemd vanuit de wensen van de gebruiker. Wij staan voor eenvoud, toegankelijkheid en optimaal gebruiksgemak. Kies voor een werkplek die je medewerkers ondersteunt zodat ze meer bereiken, optimaal kunnen samenwerken en je organisatie de ruimte krijgt om te innoveren.

ICTEL IT Oplossing

Een van de grootste frustraties bij medewerkers is het steeds weer opnieuw moeten inloggen op applicaties. Dit is vanaf nu niet meer nodig. Onze digitale werkplek is een centrale werkplek die alle functionaliteiten en applicaties die je als gebruiker nodig hebt samenbrengt in één webportal. De digitale werkplek is te openen via de browser vanaf elk apparaat en elke locatie. De gebruiker kan zijn persoonlijke digitale werkplek aanpassen naar zijn eigen wensen en heeft met één klik toegang tot alles wat hij nodig heeft. Naast het gemak werken je medewerkers op deze manier ook een stuk efficiënter en veiliger. Met Multi-Factor Authenticatie voeg je een extra bescherming toe voor nog meer veiligheid.

Onze digitale werkplek is een dienst in de cloud. Dat betekent dat je IT-afdeling geen omkijken heeft naar onderhoud en beheer, want deze ligt bij ons. Je IT kan zich volledig richten op het ondersteunen van de core business met innovatieve ICT-oplossingen. Verandert er iets?… dan is dit eenvoudig bij te schalen.