Systeembeheer

Systeembeheer van ICTEL | Uw netwerk? onze zorg!

Systeembeheer van ICTEL. Succesvol met de Quick-scan van uw bedrijf

In een paar stappen uw automatisering in kaart gebracht

Herkent u dit? U ziet door de snoeren en kabels uw personeel niet meer. Uw systemen zijn hopeloos verouderd en het werkt allemaal niet meer naar behoren. Uw bedrijf is gegroeid en u weet dat er wat aan moet gebeuren maar u heeft er simpelweg niet de kennis, middelen of de mankracht voor om het op te lossen? Wij hebben de perfecte oplossing.

Quickscan

Doormiddel van een Quickscan op locatie brengen wij de automatisering en de communicatie van uw bedrijf in kaart en bekijken wij waar de verbeterpunten zitten.

Wij zijn er vooral voor dat iets makkelijk en goed werkt, eenvoudig te bedienen software, werkbaar en overzichtelijk en zonder zorgen. Wij hebben niet alleen de technische kennis maar richten ons ook op bedrijfsprocessen, daarom denken wij niet in pakketten maar in oplossingen op maat.

In veel bedrijven kunnen wij de automatisering op een dusdanige manier aanpassen dat er efficiënter gewerkt kan worden wat op de lange termijn kostenbesparend is.

Button_HC_3
Nazorg

Nazorg neemt bij ons een belangrijke plaats in. Wij houden bijvoorbeeld via een online monitoringssysteem uw netwerk nauwlettend in de gaten zodat we eventuele problemen van te voren aan kunnen zien komen en preventief onderhoud kunnen uitvoeren.
Systeembeheer hoeft allang niet meer te gebeuren vanuit het bedrijf zelf, dat maakt uitbesteden tot een volwaardige optie.

Wij komen graag met u in contact. Wij zijn bereikbaar op 035-6858787 of via info@ictel.nl.

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie hierover ontvangen?  Vult dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.