ICTEL Systeembeheer MKB IT Oplossing

Succesvol met de quick-scan van jouw bedrijf. In een paar stappen jouw automatisering in kaart gebracht.

Je ziet door de snoeren en kabels je personeel niet meer, de systemen zijn hopeloos verouderd en het werkt allemaal niet meer naar behoren. Je bedrijf is gegroeid en je weet dat er wat aan moet gebeuren maar je hebt er simpelweg niet de kennis, middelen of de mankracht voor om het op te lossen. Herken je dit? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou en je bedrijf.

Door middel van een quick-scan op locatie brengen wij de automatisering en de communicatie van jouw bedrijf in kaart en bekijken wij waar de verbeterpunten zitten. Wij zorgen ervoor dat het makkelijk en goed werkt. De software moet eenvoudig te bedienen, werkbaar én overzichtelijk zijn. Ook wil je zonder zorgen aan het werk kunnen zijn. Wij hebben niet alleen de technische kennis, maar richten ons ook op bedrijfsprocessen. Daarom denken wij niet in pakketten, maar in oplossingen op maat. In veel bedrijven kunnen wij de automatisering op een dusdanige manier aanpassen dat er efficiënter gewerkt kan worden wat op de lange termijn kostenbesparend is.

De nazorg

Ook na de quick-scan willen wij dat je ongehinderd kunt ondernemen, en jij vast ook. Jouw ICT-omgeving is onze zorg. Daarom zorgen wij met slimme middelen en slimme mensen dat dit mogelijk is. Zo houden wij via een online monitoringssysteem je netwerk nauwlettend in de gaten zodat we eventuele problemen van tevoren aan kunnen zien komen en preventief onderhoud kunnen uitvoeren. Systeembeheer hoeft allang niet meer te gebeuren vanuit het bedrijf zelf en dat maakt uitbesteden tot een volwaardige optie. Waar nodig doen wij, in overleg met jou, aanpassingen. Dat kunnen we van afstand of bij jou op locatie.