Wij vertellen je dé oplossing voor zakelijke telefonie

Wat dé oplossing van zakelijke telefonie is: Voice over IP. Dit betekent dat je op de wifi draadloos via het internet belt. Een kantoor zonder grenzen. Hoe? Lees gauw verder.

Telefonie


Bij ICTEL beschikken wij over onze eigen telefooncentrale. Door gebruik te maken van deze telefooncentrale zorg je ervoor dat je een kantoor hebt zonder grenzen. Dé oplossing voor zakelijke telefonie. In deze tijden werken nog steeds veel mensen vanuit huis of zijn ze weer druk op pad. Aan dit kantoor zonder grenzen hangen veel voordelen en wij vertellen je welke dat zijn

De voordelen

Je kantoor kan overal zijn waar jij bent. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de vaste lijn, het is zelfs een vervanging daarvan. Zo kun je inloggen op je telefoon, een app of via de browser op je notebook of PC.

Werk je op afstand van kantoor, maar wil je elkaar wel zien? Je kunt met maar één scan van een QR-code inloggen en videobellen. En dat zónder dat de ander een inlog nodig heeft.

Sms’en maar! Met de vaste lijn kun je lastig berichten sturen, maar met VoIP is dat verleden tijd.

Wil je even snel wat vragen aan een collega? Je kan dan ook de chat-functie openen i.p.v. een sms te sturen.

Ben je even afwezig? Stel je status in op Afwezig of Niet op kantoor. Via het switchboard kunnen je collega’s dan makkelijk zien dat jij er even niet bent en zullen ze dus niet de telefoon naar jou doorschakelen. Niet vergeten uit te zetten als je weer terug bent!

Heb jij liever alles in 1 overzicht staan? Van je afspraken tot een herinnering? Je kan je Office 365-agenda synchroniseren met het systeem. Handig!

Demo

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze zakelijke telefonieoplossing? Je kunt bij ons een demo aanvragen om te kijken of deze oplossing voor jou passend is. Zo kunnen wij je kennis laten maken met deze optie. Klik hier voor het aanvragen van een demo of voor meer informatie.