Paste your Google Webmaster Tools verification code here

File Secure Sync

Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: Secure File Sync veilig bestanden delen

Button_HC_1Secure File Sync biedt file sync tussen computers en mobiele apparaten. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zakelijke bestanden te bewerken en/of bestanden delen tussen laptops, PC’s, smartphones en tablets. Ook voor gebruikers is het mogelijk om op ieder device toegang te hebben tot hun data en veilig te delen. Collega’s, klanten en zakelijke partners krijgen overal (beveiligd) toegang.

Secure File Sync stimuleert mobiliteit binnen een bedrijf en de “Bring Your Own Device” trend. Secure File Sync biedt organisaties met verschillende computers, een verspreid kantoornetwerk en veel medewerkers in de buitendienst de mogelijkheid om hun medewerkers productief te laten werken. Zij blijven op deze manier volledig in controle van de data.

In tegenstelling tot file sync tools voor consumenten houdt Secure File Sync zakelijke bestanden veilig. Systeembeheerders krijgen controle via admin-rechten. Organisaties bepalen zelf welke apparaten mogen synchroniseren en welke niet.
Via het portaal krijgen bedrijven volledige rapporten over wijzigingen van de bestanden en gestolen of verloren apparaten op afstand wissen.

Alle voordelen op een rij:

– File & folder locking > voorkomt dat 2 gebruikers tegelijk bestanden delen/bewerken.
– Data wordt encrypted opgeslagen
– Data wordt in Nederland opgeslagen en valt onder de Nederlandse wetgeving
– Mogelijkheid om bestaande mappen te delen
– Remote Wipe functionaliteit. Mogelijkheid om bestaande mappen te delen. Data hoeft niet opnieuw georganiseerd te worden.
– Ingebouwde backup
– Beschikbaar voor: Android, IOS, Windows en Windows Phone.

Wilt u meer weten over onze Secure File Sync oplossing? De oplossing is al beschikbaar vanaf € 4,95 per maand!

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vult dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.