5x waarom Microsoft 365 goed is voor je bedrijf

We horen je denken; ‘Maar waarom zou ik met Microsoft 365 gaan werken?”. Goed om te weten is dat het zakelijke landschap nu eenmaal verandert. Hierdoor verandert echter ook het verwachtingspatroon bij medewerkers en je klanten. Een hele nieuwe cultuur kun je dus wel zeggen. En bij een nieuwe cultuur, wil je ook als voorheen graag dat iedereen op dezelfde werkwijze werkt. Microsoft 365 kan hier een mooie bijdrage in leveren om jouw dagen makkelijker te maken. Wij hebben daarom 5 redenen onder elkaar gezet waarom Microsoft 365 goed is voor je bedrijf.

REDEN 1: VOOR ONDERWEG
Je bent onderweg naar huis en je collega belt je op om te vragen of je haar mail van vandaag nog hebt gezien. “Oh nee, helemaal vergeten en ik zit al in de trein”. Met Microsoft 365 is dat verleden tijd. Want zelfs onderweg kun jij je mail openen en beantwoorden. Wil je wat eerder weg, maar moet je nog een hele reeks mails afwerken? Geen probleem. Je logt eenvoudig online in en voilà, die reeks mails is zo weggewerkt.

REDEN 2: BEVEILIGD
Bij het afnemen van Microsoft 365 krijg je 1TB aan opslagruimte in de Cloud. Het fijne aan deze cloud is ook dat deze ruimte zeer goed beveiligd is. Bescherming tegen malware, spam en andere bedreigingen is standaard ingebouwd.

REDEN 3: FLEXIBILITEIT
Of je nu met een tablet, smartphone of op je laptop werkt. Microsoft 365 geeft je de flexibiliteit om op alle apparaten jouw werk te kunnen doen. Je kunt makkelijk schakelen en zo zorgt het voor extra flexibiliteit. Goed om te weten: het is nu ook toegankelijk voor op een Mac!

REDEN 4: BETAAL PER GEBRUIKER
Een ander groot voordeel is dat je betaalt per gebruiker. Je neemt een abonnement af en deze kun je flexibel wijzigen. Huur je soms iemand in die tijdelijk wat opdrachten voor je uitvoert bijvoorbeeld? Hier kun je makkelijk een professioneel e-mailadres voor aanmaken.

En bij het afnemen van een abonnement staat standaard automatische updates áán. Zo werk je altijd met de meest recente versies.

REDEN 5: SAMENWERKEN
Omdat je binnen je bedrijf wil dat iedereen samenwerkt, heeft Microsoft 365 ervoor gezorgd dat je tegelijk in documenten kan werken. Of dit nu Excel, Word of Powerpoint is. Je logt online in en vervolgens kan iedereen tegelijk eraan werken. Wel handig als iedereen bepaalde data moet bijhouden en je het in hetzelfde bestand kan zetten zónder dat iets verloren gaat.

We hebben je nu 5 redenen gegeven waarom het slim is om Microsoft 365 te gebruiken binnen je bedrijf. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Neem een kijkje op onze Microsoft 365 pagina.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen met ons.