Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Online Backup

Online backup van ICTEL | Uw dat is veilig bij ons

Tape backup: een tijdrovende klus

We komen ze nog vaak tegen, ondernemers die trots vertellen dat ze netjes elke dag een tape backup maken van hun server. Dat is goed, complimenten!

Maar….waarom tape backup?

De dagelijkse routine van banden wisselen, coderen, administrateren en veilig opbergen kost veel discipline en tijd. Het is een tijdrovende klus en daarom ook de vraag:

Doet u het nog steeds op de oude manier of wilt u deze klus laten automatiseren?

Alle voordelen op een rij van Online Backup:

– Backup wordt offsite in Nederland opgeslagen
– Geen tapes of harddisks meer wisselen
– Backup wordt automatisch zonder menselijke handelingen gemaakt
– Backup wordt encrypted opgeslagen
– Terug in de tijd? Geen probleem!
– Eenvoudige installatie
– De restore kan snel worden uitgevoerd
– Het is een betaalbare oplossing

Image Backup

Image Backup is een volledige backup die een image maakt van een complete omgeving, inclusief besturingssysteem. Doordat er een exacte kopie is gemaakt van de omgeving, start alles weer op na het terug zetten van de image. Want ook de bootinstellingen zitten in de image.
Bij onze oplossing is het mogelijk om zowel de complete image als losse files te recoveren. Deze recovery is onafhankelijk van het origineel en kan van zowel een fysieke server naar een virtuele server en naar verschillende hardware.
Door de onafhankelijke en complete image online backup, is het mogelijk een recovery uit te voeren binnen 5 minuten. Het enige wat voor de recovery nodig is, is werkende hardware. In geval van nood is de omgeving weer snel online.

Server Backup

Server Backup biedt een externe opslag voor een backup van zowel fysieke als virtuele servers. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om een backup te maken van Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQGL en Exchange servers. Daarnaast is er de optie om een volledige e-mailbox of losse e-mails te restoren.
Aan de Server Backup kunnen zelf instellingen mee gegeven met betrekking tot wanneer de backup plaats vindt. Een volledige kopie vindt plaats op de eerste dag van de backup, de dagen daarna worden alleen de wijzigingen en nieuwe gegevens meegenomen in de backup. Hierdoor ontstaat er een complete backup van de omgeving.

In geval van distaster is er een snelle recovery nodig en daar zorgt de Server Backup voor. Onze oplossing maakt het mogelijk om op bestandsniveau bestanden uit de backup terug te halen en deze te recoveren.

Whitepaper ICTEL

Er zijn al mogelijkheden vanaf € 15 per maand. Voor meer informatie neem contact met ons op via 035-6858787 of per email info@ictel.nl

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vult dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.